Malzemeler :
-
250 gram beyaz etli balık -
2 dilim ekmek -
1 adet yumurta -
1 adet soğan -
Köfte baharı -
Tuz -
1 su bardağı aycicek yağı -
Yarım demet maydanoz -
1 adet marul Hazırlanışı : 250 aram balığı haşlayın. Sudan aldıktan sonra, ayıklayın. Derin bir kaba 2 dilim ekmeği ufalayın, 1 adet yumurta, 1 adet rendelenmiş soğanı da kaba alıp, malzemeleri yoğurun. Köfte baharı ve tuz ekleyin. Yoğurmaya devam edin. Hazırladığınız köfte hamurundan küçük parçalar koparıp, elinizle köfte sekli verin, 1 su bardağı aycicek yağıyla kızartın. Tüm köfteleri kızartınca, servis tabağına alıp servis yapın. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder