27.08.2009

paçanga böreği

Pcng1alzemeler:
  • 2 adet yufka
  • 100-150 gr pastırma (doğranmış)
  • 1 su bardağı kaşar rendesi
  • 1 adet domates
Kızartmak için: mısır özü yağı
Yapılışı:
  1. Yufkalar üst üste serilir ve 8’e bölünür. Toplamda 16 adet parça olur.
  2. Domatesleri de 16 dilime kesin. (önce 2 ye sonra 8 e)
  3. Yufkaların kıyısına önce biraz pastırma 1 dilim domates birazda kaşar koyun ,Pcng3                             kenarlarını içindekiler dökülmemesi için içeri katlayın. Pcng2                              Sonrada kıyıdan ucuna doğru geniş ce dikdörtgen olaak şekilde katlayın.
  4. Geri kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın.
  5. Yağda kızartılan börekleri kağıt peçete üzerine alın. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.

0 yorum:

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template