- 2 adet yufka
- 100-150 gr pastırma (doğranmış)
- 1 su bardağı kaşar rendesi
- 1 adet domates
Kızartmak için: mısır özü yağı
Yapılışı:
- Yufkalar üst üste serilir ve 8’e bölünür. Toplamda 16 adet parça olur.
- Domatesleri de 16 dilime kesin. (önce 2 ye sonra 8 e)
- Yufkaların kıyısına önce biraz pastırma 1 dilim domates birazda kaşar koyun ,
kenarlarını içindekiler dökülmemesi için içeri katlayın.
Sonrada kıyıdan ucuna doğru geniş ce dikdörtgen olaak şekilde katlayın.
- Geri kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın.
- Yağda kızartılan börekleri kağıt peçete üzerine alın. Sıcak olarak servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder