13.08.2009

arnavut ciğeri

Arnavut Ciğeri
Malzemeler

Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem

1 Adet koyun ciğeri
Yarım su bardağı un
1 Su bardağı sıvı yağ
2 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
Tuz

Hazırlanışı

* Ciğeri temizleyin, küp küp kesin, yıkayın ve süzgece koyun.
* Suları süzülünce ciğerleri una bulayın.
* Yağı kızdırın.
* Fazla unlarını döküp kızgın yağda kevgirle karıştırarak biraz pişirin.
* Piyaz için soğanı doğrayın ve kıyılmış maydanozla karıştırın.
* Ciğerleri ve hazırladığınız piyazı servis tabağına alın ve servis yapın.

0 yorum:

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template