Arnavut Ciğeri
Malzemeler
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
1 Adet koyun ciğeri
Yarım su bardağı un
1 Su bardağı sıvı yağ
2 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
Tuz
Hazırlanışı
* Ciğeri temizleyin, küp küp kesin, yıkayın ve süzgece koyun.
* Suları süzülünce ciğerleri una bulayın.
* Yağı kızdırın.
* Fazla unlarını döküp kızgın yağda kevgirle karıştırarak biraz pişirin.
* Piyaz için soğanı doğrayın ve kıyılmış maydanozla karıştırın.
* Ciğerleri ve hazırladığınız piyazı servis tabağına alın ve servis yapın.
13.08.2009
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder