13.08.2009

tavuklu muska böreği

Tavuklu_muska_boregiMalzemeler:
  • 1 tavuk göğsü + 1 tavuk but
  • 1kg yufka
  • 1 pırasa
  • 1 küçük kavanoz mantar
  • 2 domates
  • 2-3 diş sarımsak
  • 100gr kaşar
  • tuz
  • karabiber
  • sıvıyağ

Hazırlanması:

  1. Tavukları çok küçük doğrayıp sarımsakla kavurun.
  2. Pırasayı ve mantarı da doğrayıp tavaya ilave edin, kavrulsun. Domatesleri doğrayıp ekleyerek kavurun. Tuz ve karabiber serpin, kaşarı ekleyip soğutun.
  3. Yufkaları kalın şeritler halinde kesin. Uçlarına malzemeden koyup muska şeklinde sarın, sıvıyağda kızartarak servis yapın.

0 yorum:

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template