9.09.2009

Kağıtta Biftek

Kağıtta Biftek

Protein ihtiyacınızı lezzetli bir yoldan karşılamaya ne dersiniz? Domates, peynir ve baharatlarla tatlandırılmış kağıtta biftek; özenle hazırladığınız sofralarınız için nefis bir seçim olacak.
Kağıtta Biftek
Kağıtta Biftek
Malzemeler,4 adet biftek (her biri 250 gram)2 diş sarımsak2 adet büyük domates200 gr mantar2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz4 dilim kaşar peyniriTereyağıHardalTuz KarabiberHazırlanışı,1. Fırını 180 derecede ısıtın.2. 4 adet 30 cm alüminyum folyo kağıt keserek, bu kağıtları tereyağı ile yağlayın.3. Biftekleri sarımsak ve tuzla ovup, karabiber serpin.4. Her bifteği kağıtların ortasına koyun.5. İnce bir tat olarak hardal sürün.6. Üstlerine sırayla domates, mantar ve maydanozları koyun.7. En üste peynirleri koyup, biraz tereyağı ile folyoları uçlarından bir araya getirerek sarın.8. Fırın tepsisine dizerek 30-40 dakika pişirin.9. Sıcakken servis yapın.Afiyet olsun

0 yorum:

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template