4.12.2009

keçi eti kavurması tarifi


Keçi Eti Çok Sert oldugundan dolayı Ben Yiyemem diyenler Bu tadin Bağımlısı Olacak
MALZEMELER:
1kg Etleri dövülmüş, kuşbaşı doğranmış zeytinyağında 1 gün beklemiş Keçi eti, 250kg Keçi etinin yağı, tuz Yapılışı:Tavaya  Keçi etlerini ve etin yağını ilave ettikten sonra kısık ateşte pişmesini bekleyelim ve etler kavrulmaya başladıktan sonra Tuzunu kendi damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.

4 yorum:

la guardiana dedi ki...

Tiene que estar riquísimo, abrazos

paşakızı mutfakta dedi ki...

Canım ellerine sağlık..Ete bayılırım..Keçi etide çok sağlık..Ellerinize sağlık..Sevgiler.

andrea.cordonbleu dedi ki...

Te deseo una feliz salida y entrada de año, que todo te vaya bien... FELIZ AÑO NUEVO!!!!
Saludos AndreaCordonbleu

medazerou dedi ki...

ton blog est intéressant je reviendrai souvent.

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template