27.02.2010

Hızlı Güzellik Yöntemleri

Hızlı Güzellik Yöntemleri
İşe gitmek, ailemize ve sevdiklerimize zaman ayırmak, yemek ve temizlik yapmak... Günümüzün büyük bir bölümü koşturmaca halinde geçiyor ve kendimizle ilgilenecek vakit bulamıyoruz. Zamanla yarışan kadınlar için hazırladığımız hızlı güzellik yöntemleri hay


Hızlı Güzellik Yöntemleri
Akmış makyajınızı toparlamak için temiz bir kulak çubuğunu nemlendirici kreme batırıp çıkarın.

Yüzünüzde makyaj akan bölgeleri kremli çubukla silin. Anında temizlendiğini göreceksiniz.

Dudak parlatıcınız kısa bir süre içinde akıp gidiyorsa kalıcı olmasını sağlamak için dudak parlatıcınızı sürmeden önce aynı renk ruj ile dudaklarınızı boyayın. Üzerinden dudak parlatıcısı ile geçin.

Rujunuzun kalıcı olmasını istiyorsanız; ruj sürmeden önce dudaklarınıza pudra uygulayın. Tamamen kuruduktan sonra rujunuzu sürün.

Kaşlarınızın altındaki deri kuruyup pul pul oluyorsa güzelliğinize gölge düşürür. Bu sorunu ortadan kaldırmak için temiz bir diş fırçasının üzerine birkaç damla zeytinyağı damlatın. Kaşlarınızı diş fırçasıyla tarayın. Cildinizin nemlendiğini ve kaşlarınızdaki kepeklenme sorununun ortadan kalktığını göreceksiniz.

Kaşlarınızı gereğinden fazla incelttiğinizde daha kalın göstermek istiyorsanız kaşlarınızla aynı renkte ya da bir ton açık göz kalemiyle kaşlarınızı aralık bırakarak kaşlarınızın çıkış yönüne doğru boyayın. Üzerinden temiz ve kuru bir diş fırçasıyla geçerek kaşlarınızı düzeltin.

Oje sürerken tırnak dışına taşırıp parmaklara gelen ojeyi temizlemek için temiz bir kulak çubuğunu asetona batırıp lekeli bölgeleri silin.

Cilt bakım maskesi yapmak için yeterli vaktiniz yoksa bir kâse çileği mutfak robotundan geçirip püre haline getirin. Yüz ve boyun bölgenize yedirerek sürün. 10 dakika bekletin. Sürenin sonunda önce ılık sonra soğuk suyla yıkayın. Çileğin içindeki meyve asitleri cildinizdeki hücreleri harekete geçirir ve ölü derilerin temizlenmesine yardımcı olur.

Parfümüzün daha kalıcı olması için; bilek, boyun, diz arkası ve saçlarınıza sıkın.

Cildiniz kuruduğunda pul pul olup dökülebilir. Böyle bir durum karşısında cildinize nazik hareketlerle kese yapabilir ya da temiz, nemli bir bezin üzerine bir miktar yulaf ezmesi dökerek cildinizi ovabilirsiniz.

0 yorum:

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template