25.02.2010

cilt bakımı

Sonbaharın En Güzel Kadını Olun!

Güneş ışıl ışıl parladığı, incecik elbiseler giydiğimiz, yanaklarımızın kendiliğinden pembe olduğu güzel yaz günlerini geride bırakıyoruz. Sonbahar geldi diye güzelliğinizden taviz vermeyin.
Sonbaharın En Güzel Kadını Olun!
Kadın
Güzellik önerilerimize göz atın, son baharın en güzel kadını siz olun!
Yaz boyunca broznlaştırmak için uğraştığınız teninizin bronzluğunu ve parlaklığını korumak için kozmetik ürünlerden faydalanabilirsiniz. Güneş sonrası ışıltı veren, bronzluk koruyan kremlerle kışa kadar bronz kalabilirsiniz.
Hava eskisi kadar sıcak olmasa da terletmeye yetiyor. Hafif çiçekli parfümlerinizi, koltuk altı deodorantlarınızı kullanarak mis gibi kokabilirsiniz. Çiçek kokulu parfümler yazın enerjisini ruhunuza taşıyacaktır.
Deniz, tuz ve güneşin zararlı ışınları saçlarınızı yıpratmış, uçlarında kırılmaya neden olmuş olabilir. Hemen hareket geçmek için saç tipinize uygun bakım maskeleri ve arındırıcı şampuanlar kullanabilirsiniz. Kırılan saç uçlarınız için mutlaka kuaförünüzden yardım alın. Uçlarından birkaç  santim kesilen daha sağlıklı uzar.
Günler uzun olduğu için işten geldiğimizde kendimize vakit ayırabildik. Arkadaşlarımızla görüştük, deniz kenarında yürüyüşler yaptık. Hareket halindeydik ve kilo sorunumuz yoktu. Şimdi sonbahar geldi ve eski günlere oranla daha az hareket edeceğiz. Hem sağlığınızı hem de kilonuzu korumak için spor yapmaya başlayın. Sport salonuna gitmeyi sevmiyor ya da yeterli bütçeniz bulunmuyorsa evde yapabileceğiniz pilates, aerobik gibi spor türlerini tercih edebilirsiniz.
Cildinizi canlandırmak, sağlıklı parlamasını sağlamak için vitaminlere ihtiyacınız olduğunu biliyor musunuz? Yazın kolayca bulabildiğimiz böğürtlen, çilek gibi taze meyvelerin çaylarını içerek sonbaharda da vitamin alabilir, cildinizi koruyabilirsiniz.
Teninizde biriken ölü derilerden arınmak için sadece 10 dakikaya ihtiyacınız var! Doğal peeling maskelerini tüm vücudunuza uygulayın, 10 dakika bekledikten sonra ılık bir duş alın. Hem cildiniz hem ruhunuz canlansın!
Geceleri geç yatıyorsanız göz altlarınızda halkalar oluşmuş olabilir. Aydınlık veren kremlerle göz altlarınızı aydınlatabilirsiniz.
Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için şık ve havalı güneş gözlüğünüzü yanınıza almayı unutmayın.

1 yorum:

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Byana pati, ne güzel bilgiler paylaşmışsın.. bende cilt ve vücut bakımına günlü
k ve arada bir de pratik yollardan bakım yapmayı hiç ihmal etmem.. Bunu faydasını yaşıtlarımla yan yana geldiğimde kesinlikle farkediyorum.. Diğer yazı ve tariflerini de her fırsatta okumak için favorilere kaydettim .. Bnede beklerim bloğumuza.. görüşmek üzere sevgiler yolluyorum..

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template