Malzemeler:
· 8 adet istavrit
· 3 adet domates
· 1 adet küçük boy soğan
· 2 çorba kaşığı doğal fesleğen aromalı zeytinyağı
· Yarım çorba kaşığı kıyılmış dereotu
· Tane karabiber
Hazırlanışı: Domatesler ve soğan blendırla karıştırılır. 2 çorba kaşığı doğal fesleğen aromalı zeytinyağını, yarım çorba kaşığı kıyılmış dereotunu, öğütülmüş deniz tuzunu ve yeterince tane karabiber eklenir. Karıştırdıktan sonra küçük bir fırın tepsisine yayılır.Temizlenen ve bol suyla yıkadığınız istavritleri tuz ve limon suyuyla ovduktan sonra domatesli karışımın üzerine dizilir. Orta ısıdaki fırında balıkların üzeri hafifçe pembeleşinceye dek pişirilir. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder